Hygienické minimum
1142
Profil kurzu
V spolupráci s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Humennom (RÚVZ – HE) organizujeme kurzy hygienického minima – ako prípravu ku skúške na odbornú spôsobilosť pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov. Skúška sa následne vykonáva na RÚVZ Humenné.
*Odoslaním prihlášky uďeľujem súhlas so spracúvaním mojich osobných údajov uvedených v prihláške do kurzu podľa zák. č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon č. 428/2002 Z. z.“) spoločnosti Slovenský Červený kríž na účely zápisu do kurzu. Súhlas so spracúvaním osobných údajov platí do jeho odvolania. Tento súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať.
0