12.2.2018 Kurz odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami (hygienické minimum)
Chystáte sa zamestnať v potravinárstve? Potrebujete byť odborne spôsobilá/ý pre prácu s potravinami. Pomôžeme vám!
Otvárame ďalší kurz odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami (hygienické minimum).
Kurz začína 12.2.2018 o 14.00 hod. v Dome SČK na Komenského 19 v Košiciach a pokračuje 13.2 a 14.2.2018 tiež o 14.00 hod.
Prihláste sa cez kosice-okolie@redcross.sk, alebo na telefónnom čísle 0904 621 488, poskytneme vám obratom bližšie informácie.
Cena kurzu: 50 € za kurz + 50 € kolok
Nezamestnaní môžu mať kurz preplatený prostredníctvom UPSVaR – projekt REPAS (poradíme vám ako).