18. 11. 2019 Kurz odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami (hygienické minimum)
18. 11. 2019 o 14.00 hod. otvárame ďalší kurz odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami. Je určený pre každého, kto pracuje alebo chce pracovať s potravinami.
V dňoch 18. – 20. 11. 2019 sa uskutoční kurz odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami.
Kurz je určený pre pracovníkov v potravinárstve, ktorí nie sú zatiaľ odborne spôsobilí na takúto prácu a potrebujú si doplniť kvalifikáciu.
Miesto výučby: Dom SČK na Komenského 19 – vyvýšené prízemie vpravo. Čas: od 14.00 do 17.30 hod.(všetky tri dni)
Po absolvovaní kurzu budú absolventi pozvaní na skúšku, ktorá sa bude konať na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva v Košiciach.
Ďalší kurz sa uskutoční v dňoch 2. – 4. 12. 2019.