Kurz pre pracovníkov v potravinárstve
Pracovné dni nového roka sú už v plnom prúde a my pokračujeme v našej práci. Tentoraz pomáhame tým, ktorí potrebujú byť odborne spôsobilí pre prácu s potravinami. Pripravili sme pre nich špeciálny kurz odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami v spolupráci s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Košiciach.
Kurz prebieha odvčera a trvá 3 dni. Prednášajú odborníci z oblasti hygieny. Záverečné skúšky absolventi vykonajú na RÚVZ a po ich úspešnom absolvovaní budú zapísaní do registra odborne spôsobilých osôb, čím získajú oprávnenie pracovať s potravinami. Držíme palce, aby sa to všetkým podarilo.
Kurzy odbornej spôsobilosti organizujeme raz v mesiaci a podľa záujmu.
V týchto dňoch prebieha v našej učebni kurz pre pracovníkov v potravinárstve (hygienické minimum). Jeho absolventi budú po vykonaní záverečnej skúšky zaradení do registra odborne spôsobilých osôb a môžu sa zamestnať v potravinárstve.
Ďalšie články

Deň otvorených dverí v Komunitnom centre SČK
Srdečne Vás pozývame na Deň otvorených dverí v našom novootvorenom Komunitnom centre SČK pre duševné zdravie a psychosociálnu podporu, ktoré...
Branné cvičenie v ZŠ Malá Ida (23. jún 2023)
Branné cvičenie v Základnej škole v Malej Ide bolo zamerané na tréning prvej pomoci. Všetci žiaci sa vystriedali na piatich...