Duševné zdravie počas COVID-19

Obmedzenia sú opäť prísnejšie. Platí úplný zákaz rekreácie v zahraničí. Pobyt v prírode alebo individuálny šport v rámci okresu je v čase zákazu vychádzania možný iba od 5.00 hod. do 20.00 hod. Vyskúšajte niekoľko aktivít, ktoré vám pomôžu relaxovať, keď musíte byť doma.

Home office alebo práca z domu sa stala trendom posledných mesiacov. Práca z domu znie síce lákavo, v skutočnosti si však vyžaduje pevné zásady a nastavenie denného režimu, vďaka ktorému zvládnete oddeliť pracovný život od osobného.

Už niekoľko mesiacov sú naše domácnosti zmenené na nepoznanie. To, čo bolo pôvodne kuchyňou, obývačkou alebo spálňou, sa zrazu zmenilo na pracovisko aj miesto oddychu. Niektorí ľudia si doma ťažko hľadajú motiváciu pracovať, iní zase nevedia vypnúť a od zobudenia až do hlbokej noci sú online a pripravení riešiť akékoľvek pracovné úlohy. Prinášame vám tipy na udržanie rovnováhy medzi prácou a oddychom.

Rovnováha medzi prácou a oddychom je kľúčová. Ostali ste doma na home office alebo v povinnej karanténe? Rovnováha medzi pracovným a osobným životom je veľmi dôležitá, aby boli tieto dve sféry vášho života vyvážené, ponúkame vám tipy, ako tráviť čas s priateľmi online.

Ďalšie články