Manželské páry darovali krv počas Valentínskej kvapky krvi

Manželské pary darovali krv počas Valentínskej kvapky krvi

Manželia Schnelllyovi a manželia JUDr. Berešovi z Trebišova pravidelne pomáhajú ľuďom, ktorí potrebujú vzácnu tekutinu – krv, ktorá je nenahraditeľná

Manželia Jozef a Martina Schnellyovi a manželia JUDr.Miroslav Bereš a JUDr.Jana Berešová z Trebišova pravidelne navštevujú hematologicko – transfúzne oddelenie pri Nemocnici – Svet zdravia v Trebišove sú ľudia, ktorí nemyslia iba na seba. Zamyslel sa už niekto z nás čo poháňa náš organizmus, existenciu ľudských a všetkých živých bytostí na planéte Zem ? Určite áno, veď je to náš nevyhnutný zdroj života krv. Rozhodnutie darovať krv má veľký význam pretože môže zmeniť, resp. zvrátiť osud iného človeka a zachrániť mu život.Ľudská krv je nenahraditeľná a preto sa považuje za najvzácnejšiu tekutinu.

p. Jozef Schnelly  daroval krv 73 krát a manželka p. Martina Schnellyová darovala 13 krát

JUDr.Miroslav Bereš daroval krv 95 krát a manželka JUDr.Jana Berešová darovala 34 krát

Ich drahocenné kvapky pomáhajú, aby zvíťazilo dobro nad zlom, zdravie nad chorobou, život nad smrťou.Ľudia už dnes nesmú blúdiť ďaleko od seba, ale musia premeniť deň plný zhonu na nehu, ohľaduplnosť s humanitou. Je nevyhnutné, aby ľudia mysleli aj na iných a stali sa nositeľmi šťasia, nie slovami, ale činmi.