Čin humanity 2013

Slovenský Červený kríž vyhlasuje Čin humanity 2013. Cieľom tohto už 10. ročníka je oceniť ľudí, ktorí v priebehu roka 2013 neváhali riskovať vlastné zdravie či nasadiť vlastný život, aby zachránili iný, častokrát úplne cudzí. Obraciame sa preto na širokú verejnosť, aby nám pomohli nájsť záchrancov života.

Ak poznáte niekoho vo svojom okolí, kto zachránil ľudský život, alebo pomohol pri jeho záchrane, dajte nám vedieť a vyplňte formulár, ktorý podpísaný zašlite na adresu Slovenský Červený kríž, Grösslingová 24, 814 46 Bratislava, alebo e-mailom na zdenka.alfoldiova(a)redcross.sk 

Vaše návrhy očakávame najneskôr do 21. marca 2014.

Slávnostné oceňovanie sa uskutoční v rámci osláv Svetového dňa Červeného kríža/Červeného polmesiaca 15. mája 2014 v Bratislave, kde budú pozvaní významní predstavitelia politického a kultúrneho života.

Ocenením bude odovzdaná medaila Slovenského Červeného kríža "Za záchranu života"

Osobné údaje poskytnuté prostredníctvom návrhu na ocenenie budú spracované v súlade so zákonom výlučne na tento účel.

Slovenský Červený kríž vyhlasuje Čin humanity 2013. Cieľom tohto už 10. ročníka je oceniť ľudí, ktorí v priebehu roka 2013 neváhali riskovať vlastné zdravie či nasadiť vlastný život, aby zachránili iný, častokrát úplne cudzí.

Ďalšie články