Pozvánka na letné termíny kurzov prvej pomoci 2024

Chcete sa počas letných mesiacov naučiť niečo zmysluplné a zaujímavé? Hľadáte cennú zručnosť, ktorá Vám môže pomôcť v núdzi? Podľa štatistík sa až 80% úrazov a krízových situácii udeje v domácnostiach a v práci. Ľudia, ktorým najčastejšie poskytujeme prvú pomoc, sú teda naši najbližší. Ak máte strach, že by ste im v kritickej situácii nevedeli pomôcť, absolvujte u nás akreditovaný kurz prvej pomoci. Vyberte si z našej aktuálnej ponuky kurzov:

Kurz prvej pomoci (8 vyučovacích hodín)

Na kurze Vás naučíme:
resuscitovať dospelého človeka a dieťa, používať automatický externý defibrilátor AED, ošetriť drobné aj závažnejšie úrazy či popáleniny, správne použiť trojrohú šatku, ale aj ako postupovať pri dopravnej nehode a správne telefonovať na tiesňovú linku.

Kurz prvej pomoci s Európskym certifikátom (16 vyučovacích hodín)

Na kurze radi privítame aj študentov a mladých ľudí – nielenže nadobudneš cenné zručnosti a vedomosti, ale zvýšiš si aj úroveň svojho CV-čka pre Tvojich budúcich zamestnávateľov či partnerov.
Na kurze Vás naučíme čo je potrebné urobiť, keď:
ste svedkom dopravnej nehody, niekomu zabehne jedlo a dusí sa, niekto blízko Vás skolabuje, zbadáte príznaky náhlej cievnej mozgovej príhody alebo infarktu, ošetrujete osobu s prehriatím alebo podchladením.
Tiež Vás naučíme ako pomôcť postihnutej osobe pri popáleninách, epileptickom záchvate, či nízkej hladine cukru. Vysvetlíme vám použitie AED – automatického externého defibrilátora a tiež pera, ktoré treba použiť pri anafylaktickom šoku.

Ďalšie články